Kalibratie HACCP Thermometers

Zoals u weet, moeten metingen ten behoeve van HACCP controles uitgevoerd worden met correct gekalibreerde thermometers. Om zeker te weten dat u met het juiste gereedschap aan de slag gaat, kunt u gebruik maken van de Kalibratie service van Bureau de Wit. U kunt uw HACCP thermometers laten kalibreren door Bureau de Wit voor € 39,50 inclusief verzendkosten. Bel ons op 036 536 74 20.

HACCP

U heeft de verplichting om gekalibreerde thermometers te gebruiken voor het meten van de temperatuur. Voor voeding geldt dat er meerdere CCP’s zijn die het vereisen om wekelijks gemeten te worden.

1 keer per jaar kalibreren

De kalibratie van thermometers moeten volgens de regels één keer per jaar uitgevoerd worden. Bij een kalibratie controleren wij in hoeverre uw meetinstrument afwijkt van de eis. Na kalibratie krijgt u van ons een kalibratiecertificaat. Dit officiële document kunt u overleggen als u een bezoek krijgt van de NVWA.

Een HACCP thermometer aanschaffen

Bent u op zoek naar een thermometer die geschikt is voor HACCP metingen? Bij Bureau de Wit kunt u ook goedgekeurde thermometer(s) aanschaffen. Wij leveren digitale Testo thermometers die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Het zijn bovendien hoogwaardige en nauwkeurige meetinstrumenten. Bel ons op 036 536 74 20 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of een offerte.

Meer weten over kalibratie HACCP thermometers?

Wilt u meer weten over de kalibratie van HACCP thermometers door Bureau de Wit? Of onze digitale Testo thermometers? Neem direct contact met een van onze medewerkers voor meer informatie, bel 036 536 74 20 of vul ons contactformulierin.

Bureau de Wit kalibratieservice

Bureau de Wit levert verschillende diensten om aan de richtlijnen en wetgeving Voedselveiligheid en Waterveiligheid te voldoen, Wij zien de aanschaf en het kalibreren van thermometers als aanvulling op deze dienstverlening.

Haccp thermometers en Kalibratie service

(velden met een * s.v.p. invullen)