BdW Dashboard voor Water en Voedsel

De steeds strenger wordende regels omtrent voedsel- en water veiligheid zorgen dat u veel tijd kwijt bent aan het uitvoeren van controles en het bijhouden van de administratie. Bureau de Wit heeft daarom het BdW Dashboard ontwikkeld. Het Dashboard geeft u de mogelijkheid om alle metingen online te registreren op één overzichtelijke plek. Dat is wel zo makkelijk. Wilt u meer weten? U kunt direct informatie, een offerte of een demonstratie aanvragen met behulp van ons contactformulier.

Hoe werkt het Dashboard?

Bureau de Wit klanten kunnen het BdW Dashboard gebruiken om alle werkzaamheden met betrekking tot voedsel- en water veiligheid bij te houden en registreren. Het Dashboard zorgt vervolgens dat alles gecombineerd wordt in overzichtelijke rapportages en statistieken. Ook E-learning en Actieplannen zijn toegankelijk met behulp van het Dashboard.

In één oogopslag

Het BdW Dasboard houdt de status bij van de volgende voedsel- en water veiligheidswerkzaamheden:

Verschillende gebruikersprofielen

Afhankelijk van de taken die een gebruiker uitvoert, kunnen gebruikersprofielen met diverse niveaus van toegang en toestemming verleend worden.

Ook als registratietool voor legionellapreventie

Omdat het BdW Dasboard diverse meet- en registratiemogelijkheden combineert, kan het platform ook gebruikt worden als effectieve Registratietool voor Legionellapreventie.

BdW Live Temperaturen

Maakt u gebruik van BdW Live Temperaturen voor het monitoren van drinkwater- en warmwaterinstallaties? Dan kunt u via het BdW Dashboard in de Live Temperaturen omgeving komen om deze gegevens in te zien.
Maakt u nog geen gebruik van BdW Live Temperaturen? Klik dan hier voor meer informatie over dit onderwerp.

Meer weten?

Werkt u met water, voedsel of allebei en wilt u ook tijd besparen door alle administratie op één plek te verzamelen? Probeer het BdW Dashboard. Neem contact op met onze medewerkers via 036 536 74 20 of vraag meer informatie,
een demonstratie of een offerte aan via ons contactformulier.