E-learning voeding

Bureau de Wit biedt diverse cursussen en trainingen aan via E-learning. Basiscursussen zijn bijvoorbeeld HACCP voor diverse branches en allergenen. Wij hebben een eigen E-learning applicatie. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel aan uw wensen voldoen en E-learning programma’s volledig op maat aanbieden. Onze E-learning is zeer laagdrempelig en stelt weinig eisen aan de apparatuur, de nadruk ligt op het gebruiksgemak. De E-learning is bovendien geschikt voor iedere leeftijdscategorie.

Oefenen en leren via e-learning

Kennisoverdracht gebeurt door het meerdere malen oefenen en doornemen van lesstof. Deelnemers aan de E-learning beantwoorden (oefen)vragen en beoordeelt stellingen (aan de hand van meerkeuze-vragen). Zij kunnen de lesstof zowel voorafgaand aan het doorlopen van de E-learning doornemen als tijdens het beantwoorden van de oefenvragen. De lesstof wordt digitaal (in PDF) gepubliceerd en kan worden gedownload en/of geprint.

Op het moment dat de deelnemer vindt dat hij/zij de lesstof voldoende beheerst, kan hij/zij digitaal examen doen. Het examen bestaat ook uit een reeks meerkeuze-vragen. Na het beantwoorden van de vragen volgt direct de examenuitslag. Heeft de deelnemer het examen gehaald? Dan krijgt hij/zij een certificaat van deelname.

Meer weten?

Meer weten over leren via E-learning? Neem contact met ons op.