HACCP Registratietool

Minder tijd spenderen aan HACCP registraties? Dankzij de HACCP Registratietool van Bureau de Wit kunt u afrekenen met tijdrovende en rommelige papieren administratie. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken heeft Bureau de Wit een applicatie ontwikkeld waarmee u online uw HACCP registraties kunt bijhouden. Makkelijk, snel en betrouwbaar. 
De HACCP Registratietool is als App beschikbaar voor het Android- als het iOS-platform.

Hoe werkt de HACCP Registratietool?

Nadat u zich geregistreerd heeft, krijgt u toegang tot de HACCP Registratietool. Vervolgens kunt u de voor u relevante registratiepunten aanmaken in de applicatie. Daarna kunt u aan de slag met registreren.

 1. 1. Configuratie

  Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u de applicatie personaliseren door verschillende meetpunten aan te maken.
 2.  
 3. 2. HACCP Registratie

  Nu kunt u registraties doen in het overzicht van de door u aangemaakte meetpunten.  De applicatie laat u precies zien wat u wanneer moet registreren.
 4.  
 5. 3. HACCP overzicht

  Alle uitgevoerde registraties worden automatisch verzameld in een overzicht. Dit overzicht kan geëxporteerd worden als PDF bestand zodat het overlegd kan worden met controlerende instanties.
 6.  

Makkelijk en overzichtelijk

Kortom, de HACCP Registratietool maakt een einde aan papieren registratie van HACCP metingen. Met de tool bespaart u kostbare tijd en heeft u altijd een betrouwbaar en volledig overzicht van de metingen bij de hand. Bureau de Wit heeft de applicatie special ontwikkeld voor het digitaal registreren en archiveren van HACCP- / HACCP taken.
 

Voordelen

 • De digitale oplossing voor al uw HACCP registratie verplichtingen
 • Met de HACCP App wordt registreren makkelijker, sneller en betrouwbaarder
 • Geen papieren administratie meer
 • Te gebruiken voor Horeca, Detailhandel, Zorginstellingen, Voedselproducerende bedrijven en Retail
 • In één oogopslag ziet u wat de status is: welke taken staan er nog open, hoeveel zijn afgerond en waar is uw aandacht nodig
 • De tool is beschikbaar op zowel het Android als iOS-platform

Download de tool direct

Wilt u gebruik maken van de HACCP Registratietool? De tool is voor uw smart phone direct te downloaden vanaf zowel het Android- (Play Store) als Apple (App Store) platform. Hulp nodig? U kunt altijd bellen met een van onze medewerkers via: 036 536 74 20.