Kalibratieservice HACCP Thermometers

Zoals u weet, moeten metingen ten behoeve van HACCP controles uitgevoerd worden met correct gekalibreerde thermometers. Om zeker te weten dat u met het juiste gereedschap aan de slag gaat, kunt u gebruik maken van de Kalibratieservice van Bureau de Wit. U kunt uw thermometers laten kalibreren door Bureau de Wit voor € 39,50 inclusief verzendkosten. [Direct afspraak maken / link naar formulier kalibratieservice]

HACCP

U heeft de verplichting om gekalibreerde thermometers te gebruiken voor het meten van de temperatuur. Voor voeding geldt dat er meerdere CCP’s zijn die het vereisen om wekelijks gemeten te worden.

1 keer per jaar kalibreren

Thermometers moeten volgens de regels één keer per jaar gekalibreerd worden. Bij een kalibratie controleren wij in hoeverre uw meetinstrument afwijkt van de eis. Na kalibratie krijgt u van ons een kalibratiecertificaat. Dit officiële document kunt u overleggen als u een bezoek krijgt van de NVWA.
 

Een HACCP thermometer aanschaffen

Bent u op zoek naar een thermometer die geschikt is voor HACCP metingen? Bij Bureau de Wit kunt u ook goedgekeurde thermometer(s) aanschaffen. Wij leveren digitale Testo thermometers die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Het zijn bovendien hoogwaardige en nauwkeurige meetinstrumenten. Bel ons op 036 536 74 20 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of een offerte.


Meer weten?

Wilt u meer weten over de Bureau de Wit Kalibratieservice of onze Testo thermometers? Neem direct contact met een van onze medewerkers voor meer informatie, bel 036 536 74 20 of vul ons contactformulier in.