Legionella meting registreren met Registratietool

Eenvoudig uw Legionella meting registreren? Het online BdW Dashboard biedt u de mogelijkheid om op één plek al uw metingen op te slaan. Door meerdere functies te combineren, is het Dashboard tegelijkertijd uw online logboek en effectief beheersplan. Meer weten? U kunt direct informatie aanvragen met behulp van ons contactformulier.

BdW Dashboard

Klanten van Bureau de Wit kunnen gebruiken van het BdW Dashboard: de portal voor Bureau de Wit klanten op het gebied van waterveiligheid. Het BdW Dashboard maakt het namelijk mogelijk om online registraties bij te houden. Met deze registraties worden automatisch rapportages en documenten aangemaakt die u kunt inzien en downloaden. Ook kunt u verschillende gebruikersprofielen aanmaken en beheren.

Registratietool legionella

Bovendien kan in het Dashboard gebruik gemaakt worden van de Registratietool Legionella. Deze Registratietool legt de uitvoer van beheersmaatregelen (en meetmomenten) vast in een digitaal logboek zodat deze eenvoudig geraadpleegd en gedeeld kunnen worden.

Hoe werkt het?

De portal bestaat uit twee delen, namelijk:

  • Het dashboard

​Hier worden alle resultaten op een overzichtelijke manier weergegeven. Deze resultaten kunnen bestaan uit monsteranalyseresultaten, rapportages van inspecties en keerklepcontroles.

  • De Registratietool

Hier worden de beheersmaatregelen vastgelegd. Dit gaat om spoelmomenten en temperatuurmetingen in het kader van Legionellapreventie.

Door verschillende opties en taken te combineren kan het BdW Dashboard als digitaal Legionella-beheersplan en logboek functioneren. Registratie en archivering op papier is dan niet meer nodig. Registratie met behulp van de Legionella Registratietool is daarom niet alleen makkelijk en overzichtelijk, het scheelt ook kostbare tijd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over legionella meting met het BdW Dasboard en de Legionella Registratietool? Neem contact op via 036 536 74 20 of vul ons contactformulier in, ook voor een vrijblijvende offerte.