Allergenen training

Hoe zorgt u ervoor dat binnen uw bedrijf adequate kennis paraat is om de vragen van uw gasten, klanten of patiƫnten over allergenen te beantwoorden? Door uw medewerkers hierin te trainen, kunt u erop vertrouwen dat zij goed zijn toegerust om klanten de gevraagde informatie te geven.

Na het doorlopen van de training krijgen deelnemers een certificaat van deelname. Dit is de voedselveiligheidspas allergenenbeheer van Bureau de Wit. Hiermee kunt u aan de NVWA aantonen dat er voldoende kennis in huis is om klanten of gasten informatie te geven.

Inhoud allergenen training

De volgende onderwerpen komen in de training allergenen aan bod:

  • Wat is een voedselallergie.
  • Veroorzakende voedingsmiddelen.
  • Allergie en/of overgevoeligheid.
  • Oorzaken, factoren, symptomen.
  • De allergenenlijst toegelicht.
  • Omgaan met allergenen binnen Food & Beverage afdeling.
  • Wetgeving en allergenen horeca.
  • Werkwijze in 10 stappen(plan) in kaart brengen.
  • Communicatie allergenen binnen eigen organisatie en naar gasten.

Meer weten of inschrijven?

Wilt u meer weten of wilt u zich direct inschrijven? Neem contact op voor meer informatie.