Direct kwaliteitsadvies? Bel: 036 536 74 20
Meer informatieWordt in uw organisatie voedsel geproduceerd, verwerkt of gedistribueerd ? Dan bent u verplicht ervoor te zorgen dat medewerkers die eet- en drinkwaren bereiden of behandelen een passende cursus of training hebben gevolgd. Uw medewerkers moeten weten hoe zij het HACCP plan of de hygiënecode waarmee uw bedrijf werkt moeten toepassen in de praktijk. Bureau de Wit biedt hierin een HACCP cursus op maat. Wij verzorgen branchegerichte cursussen en trainingen voedselveiligheid voor uw personeel. Onze cursussen variëren van basis hygiëne tot HACCP voor gevorderden.
Door het adequaat toepassen van het HACCP systeem kunt u uw klanten gegarandeerd veilig voedsel bieden. Dat vraagt om deskundige en goed opgeleide medewerkers. Wij helpen u daar graag bij. Met onze HACCP cursus houdt u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. U bent er zo zeker van dat zij weten aan welke HACCP normen voldaan moet worden om veilig en hygiënisch te werken.
De cursus HACCP heeft tot doel medewerkers bewust te maken van het belang van een goede hygiëne. Dit motiveert niet alleen om veilig en hygiënisch te werken. Medewerkers leren ook hoe zij effectief en efficiënt de stappen kunnen doorlopen die van belang zijn in voedselveiligheid.
In de cursus wordt onder meer aandacht besteed aan:
Copyright 2017 Bureau de Wit | Algemene voorwaarden