Contact
Direct één van onze kwaliteitsspecialisten spreken? Bel: 036 536 74 20 of vraag een gesprek aan
Vraag gesprek aanDirect kwaliteitsadvies? Bel: 036 536 74 20
Meer informatieDe hygiënecode beschrijft hoe bedrijven hygiënisch kunnen werken met voedsel. De NVWA handhaaft deze hygiënecode. Controles door de NVWA worden niet van te voren aangekondigd. Het is raadzaam deze controles niet af te wachten en zelf preventieve maatregelen te nemen in voedselveiligheid. Bovendien vertrouwen uw klanten er op dat u veilig voedsel levert. Bureau de Wit is u graag van dienst in het verantwoord toepassen van de hygiënecode.
Werkt uw organisatie met de hygiënecode of een daarop gebaseerd voedselveiligheidssysteem? Dan is het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit voor u een goede manier om de kwaliteit en voedsel in uw bedrijf te waarborgen.
Met het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit werkt u constructief aan het toepassen van de hygiënecode. U kunt hiermee niet alleen het Bureau de Wit Keurmerk ontvangen. Bedrijfslocaties die langdurig goed scoren, komen ook onder verminderd toezicht van de NVWA te staan.
Door het voeren van het Bureau de Wit Keurmerk Voedselveiligheid toont u bij zowel uw gasten, medewerkers als bij de toezichthouder aan dat u voldoet aan de voor u geldende wet- en regelgeving. Locaties die het Keurmerk Voedselveiligheid hebben behaald worden door de NVWA beoordeeld met “voldoet, gebaseerd op inspecties door een geaccepteerd privaat controlebureau” op haar website.
U ontvangt keurmerk stickers. Deze sticker kunt u op de deur van uw bedrijfslocatie plakken. Ook krijgt u een keurmerk-logo voor op uw website. Zo zien uw klanten direct dat het met de voedselveiligheid en hygiëne in uw bedrijf uitstekend is gesteld.
Wilt u het Keurmerk Voedselveiligheid aanvragen? Of wilt u meer weten over werken met de hygiënecode? Neem dan contact met ons op.
Copyright 2019 Bureau de Wit | Algemene voorwaarden | Privacy ( Nederlands / English ) | Cookies ( Nederlands / English )