Voedselveiligheid op orde met voedselveiligheid-abonnement

Werkt uw bedrijf volgens een branche hygiënecode? Bijvoorbeeld de hygiënecode voor de horeca? Dan bieden wij diverse diensten om de voedselveiligheid in uw bedrijf zeker te stellen. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarmee alle gebieden van voedselveiligheid zijn gedekt. Dit systeem hebben wij ontwikkeld in nauwe samenwerking branche organisaties zoals Koninklijke Horeca Nederland en de overheid. Wij bieden u dit systeem aan in de vorm van een voedselveiligheid-abonnement.

Wat houdt het abonnement in?

  • Controle en Begeleiding. Dit is het belangrijkste traject van het abonnement en bestaat uit zes inspecties waarin wij monsters nemen van kritische producten. Daarnaast controleren wij de algemene hygiëne van uw bereidingsruimte(n), de inrichtingseisen en het werken volgens het voedselveiligheidssysteem en wetgeving.
  • Handboek Voedselveiligheid op basis van de hygiënecode, inclusief werkinstructies en registratielijsten.
  • Instructies en korte training voor uw personeel.

Het voedselveiligheid-abonnement kunt u ook combineren met het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit. Uw bedrijf kan dan ook in aanmerking komen voor het Bureau de Wit Keurmerk Voedselveiligheid. Daarmee heeft u concrete en praktisch handvatten in handen om de voedsel veiligheid in uw bedrijf op orde te houden.

Meer weten over voedselveiligheid en inspecties?

Meer weten over deze onderwerpen? Neem contact met ons op.