Technische aanpassingen

Indien tijdens de risicoanalyse blijkt dat de drinkwaterinstallatie niet volledig voldoet aan de gestelde eisen kunnen onze monteurs de benodigde aanpassingen voor u uitvoeren. Ook keerkleppen die tijdens de controle defect blijken te zijn kunnen door hen vervangen worden. Onze monteurs communiceren daarbij rechtstreeks met de adviseur die het rapport heeft opgesteld. Zij kunnen hun werk doen zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Defecte keerkleppen vervangen

Een terugstroombeveiliging, ook wel keerklep genoemd, zorgt ervoor dat vervuild water niet terug kan stromen in de installatie. Deze moeten jaarlijks op hun werking gecontroleerd worden. Indien blijkt dat de keerklep niet meer naar behoren werkt kunnen wij deze snel en deskundig voor u vervangen.

Aanpassingen aan drinkwaterinstallatie

Tijdens het uitvoeren van de legionella risicoanalyse worden er vaak tekortkomingen aan de installatie aangetroffen. Dode leidingen en hotspots zorgen bijvoorbeeld voor stilstaand water en onbedoelde opwarming van het water. Beide zijn een risico op de uitgroei van legionellabacteriën en moeten daarom worden opgelost. Onze monteurs helpen u graag uw installatie weer veilig te maken.

Neem contact op met onze adviseurs om te bespreken wat nodig is om uw installatie aan de eisen te laten voldoen. Of vraag een offerte aan.