Onze diensten

Voldoen aan de wet- en regelgeving voor voedselveiligheid en legionellapreventie

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Met onze praktische adviezen kunt u uw gasten de zekerheid geven van een veilig verblijf. Of het nu gaat om de hygiëne in de keuken of de veiligheid van het drinkwater in de kamers. Door onze landelijke dekking zijn wij altijd dichtbij.

De garantie van voedselveiligheid

Door middel van onze hygiëne-inspecties krijgt u inzicht over de mate waarin u voldoet aan de hygiënecode. We voorzien u van advies op de gebieden die nog aandacht nodig hebben en trainen uw medewerkers. Alles om uiteindelijk aantoonbaar aan de eisen te voldoen en eventueel het Keurmerk Voedselveiligheid te verdienen. Hiermee garandeert u de kwaliteit van uw voedsel en komt u onder verminderd toezicht van de NVWA te staan. Verder voorzien wij u van de tools om uw werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Wij maken legionellapreventie begrijpelijk

We maken niet alleen inzichtelijk welke regels voor u van toepassing zijn. We zorgen er daarnaast ook nog eens voor dat het voldoen aan de regels u zo min mogelijk moeite kost. Voldoet een van uw monsters toch niet aan de normen? Dan staan wij u bij om de oorzaak te achterhalen en de kwaliteit van het drinkwater zo snel en discreet mogelijk weer op peil te brengen.

 

Vraag een gesprek aan
Contact