Retail

Borgen voedselveiligheid filialen

Via audits van onze inspecteurs kunt u monitoren of de filialen de CBL-Hygiënecode op de juiste wijze toepassen. Uiteraard voorzien wij ons advies van mogelijke verbeterpunten. Onze rapportage is standaard voorzien van foto’s van de verbeterpunten. Naast de rapportage presenteren we u ook de verbeterpunten in ons online portal. Van de hygiëne-inspecties kunt u elke gewenste trendanalyse maken en heeft u beschikking tot de real-time stuurinformatie. Wanneer uw locaties structureel aan de eisen voldoen kunnen zij in aanmerking komen voor het Keurmerk Voedselveiligheid. Met het behalen van dit keurmerk wordt de locatie door de NVWA onder verminderd toezicht geplaatst

Eenvoudig voldoen aan meet- en registratieverplichtingen

Met de HACCP app houdt u al uw HACCP registraties digitaal bij. Papieren registraties worden hiermee overbodig. U kunt de app uitbreiden met bluetooth meetapparatuur, zodat u de meetresultaten met één druk op de knop kunt overnemen in de app. Onze sensoren zijn ook te gebruiken voor 24 uurs temperatuurbewaking. Wanneer de temperatuur van uw koeling of vriezer te hoog of te laag blijkt wordt een alarm verstuurd naar de contactpersoon zodat de juiste maatregelen getroffen kunnen worden. Naast de temperatuurcontroles van uw koelingen en vriezers beschikken wij ook over loggers voor de controle van bijvoorbeeld productieruimtes, machines en het transport van en naar uw locatie.

Monitoring private label producten

Samen met u stelt onze Retail Consultant een monitoringsplan op. In dit plan beschrijven we op welke wettelijke en fraude parameters we (uw product) kunnen analyseren. De resultaten hiervan toetsen we conform wetgeving en / of op basis van uw wensen. Zo weet u zeker dat uw huismerkproduct voldoet aan de wettelijke eisen, dat er geen fraude mee gepleegd is en dat de inhoud van de verpakking overeenkomt met de informatie op het etiket. Het monitoringsplan en de analyseresultaten worden opgeslagen in de Europortal. Deze digitale database van Eurofins is een centrale verzamelplaats voor informatie en heeft een dashboard functie waarmee u real-time informatie kunt inzien en waarmee u direct kunt sturen en acties ondernemen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vragenlijsten te versturen naar uw leveranciers om de oorzaak van afwijkingen te achterhalen. Ook kunt u diverse trendanalyses genereren die u helpen uw processen continue te verbeteren. Onze consultants worden ingezet via ons zusterbedrijf Eurofins Food Safety Solutions. Maak kennis met onze consultants en lees meer over hun expertises.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?