Over Eurofins Bureau de Wit

Eurofins Bureau de Wit is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie voor controle en advies over voedselveiligheid, waterveiligheid en luchtveiligheid. Wij werken onder meer voor horeca, recreatiebedrijven en –instellingen, catering, detailhandel, zorginstellingen, productiebedrijven, vastgoedontwikkelaars en –beheerders. Voor de horeca en zorg zijn we marktleider.

Wij maken gebruik van een door de Raad van Accreditatie (RvA), ISO/IEC 17025 geaccrediteerd laboratorium, geregistreerd onder nummer L154. Onze adviesafdeling met professionele dienstverleners geeft advies en begeleidt bij het opzetten van kwaliteitssystemen en beheersplannen. Onze keurmeesters bezoeken jaarlijks 20.000 bedrijven. Voor het adviseren op het gebied van legionellapreventie zijn wij KIWA BRL 6010 gecertificeerdonder certificaatnummer K53245.

Wij helpen uw organisatie met controle op veiligheid en hygiëne, zodat u de kwaliteit kunt bieden waarop uw klanten vertrouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of direct bellen, tel: 036 536 74 20. We helpen u graag verder.