Horeca

Voedselveiligheid en waterveiligheid onder één dak.

Sinds 1961 is Eurofins Bureau de Wit actief als controle- en adviesbureau op het gebied van voedselveiligheid en legionellapreventie.  Onze diensten geven u de zekerheid dat u aantoonbaar voldoet aan wet- en regelgeving. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot marktleider binnen de Horeca. Wij werken voor hotels, restaurants, eetcafés, lunchrooms, fastfoodrestaurants, afhaal- en bezorgbedrijven, (bedrijfs-) cateraars enzovoorts.

Uw voedselveiligheid aantoonbaar geborgd

Onze hygiëne-inspecties zijn een begrip binnen de Nederlandse Horeca. Door middel van deze inspecties controleren we de voedselveiligheid in uw bedrijf en adviseren we uw medewerkers over eventuele verbeteringen. Wanneer u structureel aan de eisen voldoet kunt u vervolgens het Keurmerk Voedselveiligheid verdienen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de kennis van de hygiënecode van uw medewerkers op peil gebracht wordt. Dit doen wij door middel van onze klassikale trainingen en E-learning.

Legionellapreventie: eenvoudig en moeiteloos

Door Bureau de Wit in te schakelen weet u zeker dat u voldoet aan de meest recente regelgeving op het gebied van legionellapreventie. Hieronder vallen onder andere het laten opstellen van een legionellarisicoanalyse, het werken volgens het beheersplan, het laten nemen van legionellamonsters en het controleren van de keerkleppen. Wij laten u graag zien welke regels op u van toepassing zijn en hoe u daar zonder teveel moeite aan voldoet.