Incompany-trainingen

Het kennisniveau van uw medewerkers is belangrijk voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van de voedingsmiddelen en het water dat u aanbiedt. Onze trainers zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en worden vaak zelfs ingezet als adviseur bij het tot stand komen van nieuwe regelgeving. Zij brengen hun kennis graag over op uw medewerkers.

Training hygiënecode

Tijdens deze training behandelen we alle onderwerpen die van belang zijn om op een veilige manier om te gaan met levensmiddelen in uw branche. De training wordt specifiek gemaakt voor de hygiënecode die voor uw bedrijf van toepassing is. Daarnaast geven we praktische handvaten om de regels toe te passen in de praktijk. Deze training is geschikt voor iedereen die werkt met voedingsmiddelen en hun leidinggevenden. Wanneer u de training vooraf laat gaan door een 0-meting bespreken we tevens de knelpunten die tijdens de inspectie in uw bedrijf zijn aangetoond. De training kan worden opgevolgd met een E-learning waarbij de cursisten de stof nog eens zelfstandig herhalen. Tijdens het examen wordt tenslotte getest of de cursist de stof heeft begrepen. Bij een goed resultaat ontvangt de cursist een certificaat.

Vraag offerte aan
Offerte aanvragen

Training voedselproducerende bedrijven

Voor productiebedrijven bieden wij een breed scala aan cursussen via de Eurofins Academy. U vindt hier trainingen met onderwerpen zoals interpretatie microbiologische analyseresultaten, interne audits, allergenenbeheer en listeriabeheersing. Staat uw onderwerp er niet bij? Neem dan zeker contact met ons op. Wij stellen graag een training op maat voor u op.

Training allergenenbeheer

Tijdens deze training brengen wij uw medewerkers en hun leidinggevenden op de hoogte van de regels rondom het allergenenbeheer. Daarnaast geven we tips om deze zo makkelijk mogelijk toe te passen in de praktijk. Verder bespreken we waarom allergenenbeheer zo belangrijk is voor uw gasten of bewoners en uw bedrijf. Deze training is vooral geschikt voor bedrijven die werken met een hygiënecode. Binnen de Eurofins Academy is ook een training beschikbaar voor productiebedrijven.

Training legionellapreventie

De controle op legionella vraagt blijvende aandacht binnen uw bedrijf. In samenwerking met Eurofins C-Mark bieden we daarom trainingen in legionellapreventie. Hiermee houdt u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. Deze training maakt uw medewerkers bewust van de risico’s, beter toegerust en gemotiveerd om hun beheerstaken uit te voeren. De training is geschikt voor medewerkers die belast zijn met het uitvoeren van de legionellabeheersmaatregelen en hun leidinggevenden in de hotellerie, zorginstellingen, jachthavens, campings en zwembaden met aerosolvormende elementen. De training is daarnaast interessant voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de technische installaties. Naast de training legionellapreventie bieden wij via Eurofins C-Mark diverse andere trainingen aan op het gebied van drinkwater, zwemwater en proceswater.