Kalibratie van thermometers en temperatuursensoren

Wet- en regelgeving op het gebied van HACCP en legionellapreventie vereisen dat u minimaal 1x per jaar uw thermometers en temperatuursensoren kalibreert. Voor verantwoord beheer is het cruciaal dat de waarde die uw meetapparatuur aangeeft niet teveel afwijkt van de daadwerkelijke temperatuur. Bureau de Wit kan uw thermometers en sensoren kalibreren zodat u een goede en accurate weergave krijgt van de temperatuur van uw water en uw voedingsmiddelen.

Wat is kalibratie?

Bij een kalibratie controleren wij in hoeverre uw meetinstrument afwijkt van de eis. Na kalibratie krijgt u van ons een kalibratiecertificaat. Dit officiële document kunt u overleggen als u een bezoek krijgt van de NVWA of IL&T.

Een thermometer aanschaffen?

Bent u op zoek naar een thermometer die geschikt is voor HACCP metingen of uw legionellabeheer? Bij Bureau de Wit kunt u ook goedgekeurde thermometers aanschaffen. Wij leveren digitale Testo thermometers die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Het zijn bovendien hoogwaardige en nauwkeurige meetinstrumenten. Naast thermometers voor handmatig gebruik bieden wij ook sensoren voor automatische registratie en temperatuurbewaking.