E-learning hygiënecode Horeca

Leren op uw eigen tempo en op het moment dat het u uitkomt. Dat zijn de voordelen van E-learning. Bureau de Wit heeft een eigen programma ontwikkeld op basis van de hygiënecode voor de Horeca. Onze E-learning is zeer laagdrempelig en stelt weinig eisen aan de apparatuur, de nadruk ligt op het gebruiksgemak. Zo wordt de lesstof ondersteund met filmmateriaal en worden de teksten in beeld ook voorgelezen.  De E-learning is daarmee geschikt voor iedere leeftijdscategorie en voor mensen met dyslexie. Het programma is ontwikkeld voor medewerkers van de keuken en de bediening van horecabedrijven zoals restaurants, eetcafés en fastfoodbedrijven. Het is daarnaast ook zeer geschikt om in te zetten na een klassikale training voedselveiligheid.

De cursist doorloopt zelfstandig het programma in ongeveer 3 uur. Daarna kan het examen gestart worden. Wanneer de cursist een voldoende behaalt krijgt hij/zij de mogelijkheid om een certificaat te downloaden. Bij een onvoldoende kan de cursist 1 herkansing starten.

Aanmelden?

Voor slechts € 47,50 (ex. BTW) kunt u zichzelf direct inschrijven als cursist via onderstaande link. Wilt u meer dan 5 personen aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Direct AANMELDEN
Naar inschrijfpagina
Meer dan 5 personen aanmelden
info@bureaudewit.nl