Ontdek de voordelen van E-learnings

Leren op jouw eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Dat zijn dé voordelen van E-learning. Bij Bureau de Wit hebben we eigen E-learnings ontwikkeld op basis van de hygiënecode voor de Horeca. Met onze E-learnings bepaal je zelf het tempo en studeer je op het moment dat het jou uitkomt. De E-learnings bieden flexibiliteit en gebruiksgemak en zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd.

Wat maakt onze E-learnings uniek?

Onze lessen worden ondersteund door boeiend filmmateriaal. En het beste deel? Je kunt het programma in slechts 3 uur zelfstandig doorlopen. Na voltooiing kun je direct het examen afleggen. Succesvolle afronding wordt beloond met de mogelijkheid om een certificaat te downloaden. Mocht het resultaat niet naar wens zijn, dan is er één herkansing beschikbaar.

Aanmelden is eenvoudig en betaalbaar!

Schrijf jezelf of je medewerkers in door het contactformulier in te vullen of stuur ons een e-mail via info@bureaudewit.nl. Deelname kost slechts €24,95 (excl. BTW) per persoon. Hiermee investeer in jezelf en je team! Meld je vandaag nog aan voor een efficiënte en effectieve leerervaring met Bureau de Wit’s E-learnings!

Meer dan 5 personen aanmelden
info@bureaudewit.nl