Hygiëne-inspectie

Uw voedselveiligheid aantoonbaar geborgd

Tijdens een onaangekondigde inspectie beoordelen onze inspecteurs in hoeverre uw bedrijf voldoet aan de eisen uit uw hygiënecode. Het rapport maakt uw inspanningen aantoonbaar naar uw gast of cliënt en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Met de praktische adviezen van onze ervaren inspecteurs kunt u vervolgens de voedselveiligheid nog verder verbeteren. Wanneer u structureel aan de eisen voldoet en daarmee een goede score behaalt op onze inspecties kunt u bovendien in aanmerking komen voor het Keurmerk Voedselveiligheid.

Geschikt voor alle hygiënecodebedrijven

De inspecties worden uitgevoerd op basis van de voor u geldende hygiënecode. Wij werken onder andere voor de Horeca, zorg, retail, petrol, cateraars, slagers en poeliers, vishandels, AGF-bedrijven, bakkers en ijssalons. Voor bedrijven waarvoor er geen passende hygiënecode beschikbaar is stellen wij een voedselveiligheidssysteem op maat op.

   

Meer weten over voedselveiligheid en inspecties?

Heeft u vragen over de hygiëne-inspectie, het Keurmerk Voedselveiligheid of een van de aanvullende werkzaamheden? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.