Voedselveiligheid in uw bedrijf onder controle

Weet u precies waar uw bedrijf aan moet voldoen als het om voedselveiligheid en hygiënecontrole gaat? Bureau de Wit is thuis in alle wet- en regelgeving op het gebied van veilig voedsel. Wij ondersteunen onze klanten al jaren met advies, inspecties, audits, monstername, laboratoriumonderzoek en diverse trainingen. Dat doen we onder andere voor horecabedrijven, recreatiebedrijven en –instellingen, catering, detailhandel, zorginstellingen, productiebedrijven, vastgoedontwikkelaars en –beheerders. Voor de horeca en zorg zijn we marktleider op het gebied van voedselveiligheid.

Eisen NVWA

Werken met voedsel brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De kwaliteit moet niet alleen hoog zijn. Uw klanten moeten ook kunnen vertrouwen op veilig voedsel. Uw bedrijf moet voldoen aan strenge wettelijke eisen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is het onderdeel van de rijksoverheid dat hierop toeziet. De NVWA controleert op basis van regels voor voedselveiligheid die zijn vastgelegd in de Warenwet of in Europese wetgeving.

Hygiëne onder controle bij Hygiënecode bedrijven

De voedsel en warenautoriteit controleert ook de naleving van de verschillende branche-hygiënecodes en ziet zo toe op de hygiëne. Bureau de Wit ondersteunt uw bedrijf met verantwoord toepassen van de hygiënecode.

Zeker van veilig en gezond voedsel

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en voedsel veiligheid in uw bedrijf goed op orde zijn. Zo kunt u een bezoek van uw afnemers en gasten, maar ook uw certificeerder en/of de NVWA altijd met vertrouwen tegemoet zien.

Diensten van Bureau de Wit

Op het gebied van voedselveiligheid bieden wij de volgende diensten:

Trainingen voedselveiligheid Bureau de Wit

Ook bieden wij een aantal trainingen aan die de voedselveiligheid bevorderen:
 

Meer weten over voedselveiligheid en Bureau de Wit?

Bureau de Wit is volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Ons doel is om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en dat u zonder onnodige kosten aan alle eisen voldoet. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met onze experts.