Recreatie

Voedselveiligheid en waterveiligheid onder één dak.

Bureau de Wit is de aangewezen partner voor de recreatie als het gaat om voedsel- en waterveiligheid. We zijn niet alleen gespecialiseerd in hygiëne-inspecties voor de horeca-outlets, we zorgen er ook nog eens voor dat uw legionellapreventie en zwembadwater voldoen aan de wettelijke eisen. Allemaal vanuit hetzelfde aanspreekpunt. We ondersteunen vakantieparken, sport- en zwemgelegenheden, pretparken, dierentuinen, speeltuinen enzovoorts.

             

Voedselveiligheid

Onze hygiëne-inspecties zijn een begrip binnen de Nederlandse Horeca. Door middel van deze inspecties controleren we de voedselveiligheid in uw horeca-outlets en adviseren we uw medewerkers over eventuele verbeteringen. Wanneer u structureel aan de eisen voldoet kunt u vervolgens het Keurmerk Voedselveiligheid verdienen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de kennis van de hygiënecode van uw vaste medewerkers en seizoenskrachten op peil gebracht wordt. Door middel van onze E-learning doen wij dit snel en (kosten)efficiënt.

Waterveiligheid

Het water in uw verblijfsaccomodaties, sanitaire voorzieningen, zwembaden en speelgelegenheden moet aan strenge eisen voldoen. Maar anders dan in hotels hebben de seizoenen grote invloed op onder andere uw legionellapreventie en zwemwaterbeheer. In de winter verbruiken uw gasten veel minder water of heeft u een deel van uw installatie misschien zelfs afgesloten. Terwijl er in de zomer juist veel gebruik van gemaakt wordt. Daarnaast kan de hogere buitentemperatuur het extra moeilijk maken om de waterkwaliteit in orde te houden. Als marktleider in de recreatie- en zwembadbranche kunnen wij u als geen ander adviseren over uw specifieke uitdagingen. In al onze waterwerkzaamheden werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Eurofins C-Mark. Zo krijgt u de expertise van 2 bedrijven via 1 aanspreekpunt.

Wilt u weten hoe we u kunnen ondersteunen?