Advies en Consultancy

Verlaag uw kosten, verbeter uw kennis

U steekt uw tijd liever in uw kernactiviteiten dan in het verdiepen in wet- en regelgeving. Dat heeft tot gevolg dat u waarschijnlijk niet optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn. Ons team van consultants kent de wet en heeft de ervaring om de vertaalslag naar uw bedrijf of product te kunnen maken.

Relaties van Bureau de Wit:

  • Zijn minder tijd kwijt aan registraties
  • Kunnen een langere houdbaarheid van hun producten aantonen
  • Verspillen minder voedingsmiddelen
  • Weten wanneer hun bemonsteringsfrequenties verlaagd kunnen worden
  • Staan niet voor verrassingen bij een controle door een handhavende instantie

 

Laagdrempelig advies voor hygiënecodebedrijven en startende ondernemers

Bij het starten van een onderneming of het uitbreiden van de werkzaamheden kan er veel op u af komen. Onze adviseurs leggen u uit welke verplichtingen u heeft op het gebied van voedselveiligheid en hoe u daar zo efficiënt mogelijk invulling aan geeft. Lees hier verder.

Uw kwaliteitsmanager HACCP op projectbasis, interim of fulltime

Heeft u geen kwaliteitsmanager in huis? U kunt uw kwaliteitszorg op het gebied van voedselveiligheid helemaal of gedeeltelijk uitbesteden aan Bureau de Wit. Onze consultants zijn van alle markten thuis en kunnen algemene tot zeer specialistische ondersteuning bieden. Lees hier hoe we HACCP voor u optimaliseren. Onze consultants worden ingezet via ons zusterbedrijf Eurofins Food Safety Solutions. Gezamenlijk hebben zij meer dan 100 jaar ervaring. Maak kennis met hen en lees meer over hun expertises.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.