Tools en apps

Bij Eurofins Bureau de Wit zijn we ons als geen ander bewust van de regeldruk waaraan u als ondernemer moet voldoen. Daar komt een groot aantal registraties bij kijken. Al die lijstjes en controles kosten veel tijd. We hebben daarom tools ontwikkeld waarmee we die regeldruk kunnen verminderen en het bijhouden van de registraties makkelijker kunnen maken.

HACCP app

Voor het bijhouden van alle verplichte HACCP registraties heeft Eurofins Bureau de Wit de HACCP-app ontwikkeld. De app maakt papieren HACCP registratie volledig overbodig. Naast het vastleggen van de handmatige controles kunt u de app ook aanvullen met Bluetooth temperatuursensoren. Hierdoor kunnen de metingen geautomatiseerd worden uitgevoerd en wordt u gealarmeerd bij een te hoge of te lage temperatuur van uw koeling of vriezer.

Lees verder
Naar de HACCP-app

Digitaal legionellabeheer

Met behulp van de app houdt u controle over de uitvoer van uw legionellaregistraties en -beheersmaatregelen. Papieren registraties behoren hiermee tot het verleden. De app houdt bij welke taken nog open staan en stuurt daarvan een melding met instructie naar de juiste persoon. De verantwoordelijke wordt vervolgens via het dashboard op de hoogte gebracht van eventuele afwijkingen.

Kalibratie van thermometers en sensoren

De temperatuurcontroles voor uw HACCP- en legionellabeheer dient u uit te voeren met correct gekalibreerde thermometers of sensoren. Om zeker te weten dat u met het juiste gereedschap aan de slag gaat, kunt u gebruik maken van de kalibratieservice van Eurofins Bureau de Wit.

Lees verder
Naar kalibratie