Aantoonbaar voldoen aan de wet- en regelgeving

Uw gasten en cliënten rekenen op voedselveilige producten. En de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit verwacht dat u kunt aantonen dat u voldoet aan de HACCP regels. Maar hoe zorgt u er nu voor dat u fluitend alle eisen kunt afvinken?
Al sinds 1961 begeleidt Bureau de Wit bedrijven die werken met voedsel. Wij zijn dé specialist als het aankomt op voedselveiligheid en hygiëne bij bedrijven. In de horeca zijn we zelfs marktleider op dit gebied. Wij weten alles over de wet- en regelgeving omtrent veilig voedsel. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van advies, inspecties, audits, monstername en laboratoriumonderzoek. Daarnaast geven we diverse trainingen. Ook u helpen we graag met het regelen van de zaken omtrent voedselveiligheid in uw bedrijf.

Voor alle hygiënecodes

Bureau de Wit is niet alleen marktleider als het aankomt op voedselveiligheid in de horeca. We zijn daarnaast ook werkzaam bij zorginstellingen, retail, petrol, catering, ijssalons, fastfood, productiebedrijven en specialistische verswinkels zoals bakkers, AGF winkels, vishandels en slagers en poeliers.
Bent u benieuwd wat onze specialisten kunnen betekenen voor uw bedrijf? Samen met u zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en voedselveiligheid in uw bedrijf goed op orde zijn.

Neem contact met ons op door te bellen naar onderstaand nummer of vraag direct een vrijblijvend gesprek aan.