HACCP Systeem: registratie met BdW Live

Druk met HACCP metingen en administratie? Kies voor BdW Live van Bureau de Wit en laat het werk voor u doen. Bureau de Wit heeft het BdW Live (HACCP) systeem ontwikkeld zodat alle controle en registratie die gemoeid is met HACCP automatisch uitgevoerd wordt. Dit is niet alleen sneller, het is ook minder foutgevoelig. Meer weten? U kunt direct een demonstratie aanvragen door ons te bellen (036 536 74 20) of ons contactformulier in te vullen.

Bespaar tijd met BdW Live

De controle en temperatuurregistratie van uw koelingen, vriezers en koelwerkbanken kost veel tijd. Daarom heeft Bureau de Wit BdW Live ontwikkeld. Met dit (HACCP) systeem worden alle temperaturen automatisch geregistreerd en krijgt u direct een melding als er iets niet in orde is. BdW Live is makkelijk en geheel conform de regels.

Hoe werkt BdW Live?

Met BdW Live worden alle temperaturen automatisch geregistreerd en online opgeslagen in het bijbehorende dashboard. De meetwijze en database zijn volledig ontwikkeld conform de actuele regels op het gebied van voedselveiligheid zodat u altijd – en met minimale moeite –aan de HACCP regelgeving voldoet.

Voordelen

  • Automatische registratie conform Wet- en Regelgeving.
  • Melding via mail en/of SMS bij afwijkende temperaturen.
  • Hardware van goede kwaliteit.
  • Online dashboard met alle meetgegevens.
  • 24/7 beschikbaar op alle (mobiele) apparaten.
  • Lage maandelijkse tarieven.

Het is bovendien mogelijk om jaarlijkse kalibratie en vervangen van de batterijen op te nemen in het BdW Live abonnement.

Meer weten over BdW Live HACCP Systeem?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over dit innovatieve systeem.
​Neem contact op via 036 536 74 20 of vraag direct een offerte aan.
​Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld HACCP Audits en HACCP Consultancy en Advies.