Legionella controle met BdW Live Temperaturen

Makkelijk tijd besparen op temperatuurmetingen en legionella controle? Met het BdW Live temperatuur systeem voor drinkwaterinstallaties en warmwaterinstallaties worden de watertemperaturen automatisch gemeten en geregistreerd. Als de temperaturen afwijken van de norm weet u het meteen. Meer weten? U kunt direct een demonstratie aanvragen met behulp van het formulier onderaan deze pagina.

Bespaar tijd met BdW Live temperaturen

Met ons BdW Live Temperaturen systeem voor legionella controle houdt u de temperatuur van uw drinkwaterinstallatie en warmwaterinstallatie eenvoudig onder controle. Omdat u de metingen niet zelf uit hoeft te voeren, bespaart u veel registratietijd en voldoet u volledig aan de regelgeving. Daarnaast is het systeem extra veilig. U wordt immers direct op de hoogte gebracht als de temperatuur afwijkt.

Hoe werkt het?

Eerst plaatsen wij draadloze voelers op uw drinkwaterinstallatie en/of warmwaterinstallatie. Vervolgens worden de watertemperaturen op deze meetpunten automatisch gemeten en geregistreerd. Via internet kunt u snel de gemeten temperaturen opvragen. Wijken de temperaturen af van de wettelijke normen? Dan krijg u een alarmmelding.
In deze mail of sms staat concreet wat u op dat moment moet doen.

Voordelen

  • De in eigen beheer ontwikkelde software is speciaal gericht op Legionellawetgeving.
  • U betaalt een vriendelijk aanschaftarief.
  • U bespaart tijd omdat er niet meer handmatig gemeten hoeft te worden.
  • U kunt energiekosten besparen op warm water bij circulatiesystemen.
  • U krijgt een alarmrapport per e-mail bij afwijkende temperaturen.
  • BdW Live Temperaturen is goed te combineren met automatisch spoelen van tappunten.
  • BdW Live Temperaturen is goed te combineren met onze andere diensten, zoals monstername en keerkleppencontrole.

Meer weten over BdW Live Temperaturen?

Wilt u meer weten over legionella controle met BdW Live Temperaturen? Onze medewerkers vertellen u graag meer over dit innovatieve systeem. Neem contact op via 036 536 74 20 of ons contactformulier, of vraag direct een offerte aan.