Training voedselveiligheid voor de Horeca

Eindhoven

Wilt u de zekerheid dat u werkt volgens de meest recente voorschriften voor voedselveiligheid en hygiëne? Om u hierin te helpen, hebben wij speciaal voor de horeca een training in de Hygiënecode voor de Horeca samengesteld. Deze training geven wij op verschillende locaties in het land.

Locaties en data:

  • Maandagmiddag 12 april, Hotel Jagershorst te Leende (Eindhoven)

Als schrijver van de technische inhoud van de hygiënecode zijn wij als geen ander op de hoogte van de wet- en regelgeving. In de training behandelen we alle onderwerpen die van belang zijn om op een veilige manier om te gaan met levensmiddelen in de horeca. Daarnaast geven we praktische handvaten om deze regels toe te passen in de praktijk.

Onderdeel van de training is een, door Bureau de Wit ontwikkelde, e-learning module. Na de klassikale training ontvangt u een inlogcode voor deze E-learning. Zo kunt u de oefenstof zelf nog eens doornemen en daarna examen doen. Na succesvol afsluiten van het examen ontvangt u van ons een (digitaal) diploma welke u zelf kunt downloaden en uitprinten/opslaan.

Inschrijven

Om de veiligheid van onze cursisten en medewerkers te kunnen waarborgen nemen wij diverse maatregelen. Zo wordt er tijdens de training rekening gehouden met de verplichte 1,5 meter afstand. De ruimtes worden geboekt bij klanten waar wij periodieke controles uitvoeren, zodat wij met eigen ogen kunnen zien dat er veilig gewerkt wordt.

Aanmelden kan met onderstaande button.

Schrijf u direct in

De training duurt één dagdeel. U betaalt voor de training inclusief examen € 95,-  (€114,95 inclusief btw).
Wilt u ook een exemplaar van de Hygiënecode ontvangen? Dan betaalt u in totaal € 125,-  (€151,25 inclusief btw).