Trainingen HACCP Horeca

Amsterdam  |   Zwolle  |  Utrecht  |  Rotterdam  |  Eindhoven

Vanaf 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode horeca. U moet kunnen aantonen dat uw bedrijf werkt volgens de nieuwe Hygiënecode. Bureau de Wit heeft in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, en in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland, de technische inhoud van deze nieuwe code geschreven.

Wilt u de zekerheid dat u werkt volgens de meest recente voorschriften voor voedselveiligheid en hygiëne? Om u hierin te helpen, hebben wij speciaal voor de horeca een training in de nieuwe Hygiënecode samengesteld. Deze training geven wij op verschillende locaties in het land.

In de training komen alle onderdelen aan bod die van belang zijn om op een veilige manier om te gaan met levensmiddelen in de horeca. Ook behandelen we alle relevante bestaande en gewijzigde onderdelen van de Hygiënecode horeca 2016.

Onderdeel van de training is een, door Bureau de Wit ontwikkelde, e-learning module. Na de klassikale training krijgt u een inlogcode  voor deze E-learning. Zo kunt u de oefenstof zelf nog eens doornemen en daarna examen doen. Na succesvol afsluiten van het examen ontvangt u van ons een (digitaal) diploma welk u zelf kunt downloaden en uitprinten/opslaan.

Inschrijven

Per training zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.
Aanmelden kan met onderstaande button.

Schrijf u direct in

De training duurt één dagdeel. U betaalt voor de training inclusief examen € 95,-.
Wilt u ook een exemplaar van de Hygiënecode ontvangen? Dan betaalt u in totaal € 125,-.