HACCP cursus

Wanneer uw organisatie met voedsel werkt, is het verplicht om ervoor te zorgen dat u rekening houdt met de voedselveiligheid. Uw medewerkers moeten een cursus of training hebben gevolgd waarbij ze onder andere leren hoe ze moeten werken volgens een HACCP plan of de Hygiënecode van het bedrijf. Bij Bureau de Wit bieden we een HACCP cursus op maat aan waarbij uw personeel dit allemaal leert. Onze cursussen variëren van basishygiëne tot HACCP voor gevorderden.

Werken met HACCP

Door het adequaat toepassen van het HACCP systeem kunt u uw klanten gegarandeerd veilig voedsel bieden. Dat vraagt om deskundige en goed opgeleide medewerkers. We helpen u daar graag bij. Met onze HACCP cursus houdt u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers up-to-date. U bent er zeker van dat zij weten aan welke normen voldaan moet worden om veilig en hygiënisch te werken.

Doel van de HACCP cursus

De HACCP training heeft als doel medewerkers bewust te maken van het belang van een goede hygiëne. Dit motiveert niet alleen om veilig en hygiënisch te werken, medewerkers leren tijdens de HACCP cursus ook hoe zij effectief de stappen kunnen doorlopen die van belang zijn in voedselveiligheid.

In de cursus wordt onder meer aandacht besteed aan:

  • Hygiëne en microbiologie
  • Hygiënisch werken en schoonmaken
  • HACCP algemeen
  • HACCP binnen de horeca en/of zorg

HACCP Horeca training

Bent u van plan om de HACCP training te volgen over de Hygiënecode in de Horeca? Dan hebben we voor u de HACCP Horeca training. Tijdens deze cursus behandelen we alle onderwerpen die van belang zijn om op een veilige manier de code te hanteren. Na afloop van de training neem u online nog eens alles door en kunt u examen doen voor een diploma rondom de Hygiënecode in de Horeca.

Cursus op maat op uw eigen locatie

We verzorgen branchegerichte cursussen voor uw personeel. De cursussen variëren van basis hygiëne tot HACCP voor gevorderden. Trainingen kunnen klassikaal op locatie worden gegeven. Ook kunnen uw medewerkers onze HACCP training online volgens met onze e-learning module. We geven de HACCP cursus zowel bij uw bedrijf als in de instructieruimte op ons kantoor in Almere. U bepaalt zelf de cursuslocatie.

HACCP cursus online via e-learning module

Bureau de Wit heeft een eigen e-learning module. De deelnemers kunnen dan thuis online de training doorlopen. Met dit op maat gesneden en innovatieve lesprogramma kunnen zij zich heel gericht bijscholen op het gebied van regelgeving, HACCP en hygiëne.

Examen en certificaat voedselveiligheid

De HACCP cursus kan worden afgesloten met een examen. Deelnemers die het examen halen, krijgen het HACCP certificaat.

Contact over de HACCP training

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de HACCP training van Eurofins Bureau de Wit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.